Интегриране на CMS и E-Commerce

Създаването на сайт за компанията ви и лесното продаване на продукти он-лайн.

Лансиране на нови функции

За да се добави към вече изчерпателен комплект от Odoo                  функции, е разработена Система за управление на уебсайт съдържание (CMS или WMS), а бета версията ѝ е                  достъпна от днес - 31 януари, 2014 г.

Одуо твърди, че е "софтуерът с отворен код, който                      изгражда уебсайта на компанията Ви и продава безпроблемно продуктите Ви                      онлайн. И така, колко вярно е това изявление?

"Най-новото стартиране на Odoo ще позволи на даден бизнес да тръгне от нула към онлайн търговия по-бързо от всякога" обяснява Стюарт Макинтош, управляващ директор, специалист по отворени кодове и партньор по интегрирането на Odoo, OpusVL. “Инвестицията, изискваща напълно автоматизирана бизнес система, е драстично намалена, което дава възможност на малките и средни предприятаия да се конкурират на нивото на функционалност и производителност, отредени до преди това само за крупните IT инвеститори."

"И накрая, водещият край се довежда до масите. Дойде редът и на големите играчи да наваксат с ненадминатите технологии на SME."

"Това е сруг интелигентен и крайно подривен ход на Odoo, който ще принуди доставчици на технологии да разгледат още веднъж стойността, която предоставят, за да са сигурни, че 'решенията' им са все още конкурентоспособни."

"Сега Одоо се конкурира на много фронтове, без реална конкуренция, която да им отнеме първото място. С лансирането на техните CMS и системи за електронна търговия, то само затвърждава позицията им като един от фаворитите в революцията с отворен код. Това ще се случи поне 5 години преди някой друг доставчик на ERP или CMS да успее да се конкурира на това ниво, поради технологията, която се използва понастоящем от повечето доставчици в тази индустрия."

Добавяне към водеща в индустрията технология

Както много модерни редактори на уебсайтове, с Odoo можете да редактирате                      съдържание, което Ви позволява да виждате точно какво                      променяте и гарантира, че промените Ви отговарят на контекста.

Обаче за разлика от другите системи за управление на уеб съдържание, тя                      напълно се интегрира в базата данни на бекенда. Това ще рече,                      че когато редактирате описание на продукт, изображение или цена,                      тя актуализира продуктовата база данни в реално време, като предоставя                      истински прозорец за самообслужване в бизнеса.

Това осигурява единствен източник на данни за компанията Ви и                      премахва необходимостта да се създаде офлайн синхронизация между                      уебсайт и продуктова база данни.

Колкото до това, има уебсайт по подразбиране, базиран на Bootstrap 3, най-новите промишлени стандарти за бързо развитие на уебсайтове с няколко устройства, подкрепени от Twitter, така че да могат да се интегрират директно с много уеб инструменти и да работят чрез всички устройства по подразбиране.